Lassú főzőben sült répatorta

2023.01.21


  • 250 g barna cukor
  • 2 teáskanál vaníliás cukor
  • 4 tojás
  • 200 ml olaj
  • 280 g finomliszt
  • 2 teáskanál sütőpor
  • 2 teáskanál szódabikarbóna
  • 2 teáskanál fahéj
  • 450 g reszelt sárgarépa

Kenjük ki a lassú főző edényt vajjal, öntsük bele a tésztát és simítsuk el. Fedjük le az edényt 4 réteg konyhai papírtörlővel, és fedjük le a fedővel. Süssük 1-es fokozaton körülbelül két és fél órán át. Ezután szúrjuk bele a próbatűt, hogy elkészült-e a torta. Miután kihűlt, tálaljuk magában, vagy tejszínhabbal, nutellával vagy lekvárral.


A képek tökéletes külsőt adnak a bejegyzésednek, felkeltve látogatóid figyelmét, hogy rákattintsanak. A bejegyzésed első képe az előnézetben is látható. Egy érdekes kezdőkép növelheti a cikked vonzerejét.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el