Lassú főzőben sült répatorta
2023.01.21
- 250 g barna cukor
- 2 teáskanál vaníliás cukor
- 4 tojás
- 200 ml olaj
- 280 g finomliszt
- 2 teáskanál sütőpor
- 2 teáskanál szódabikarbóna
- 2 teáskanál fahéj
- 450 g reszelt sárgarépa
Kenjük ki a lassú főző edényt vajjal, öntsük bele a tésztát és simítsuk el. Fedjük le az edényt 4 réteg konyhai papírtörlővel, és fedjük le a fedővel. Süssük 1-es fokozaton körülbelül két és fél órán át. Ezután szúrjuk bele a próbatűt, hogy elkészült-e a torta. Miután kihűlt, tálaljuk magában, vagy tejszínhabbal, nutellával vagy lekvárral.

A képek tökéletes külsőt adnak a bejegyzésednek, felkeltve látogatóid figyelmét, hogy rákattintsanak. A bejegyzésed első képe az előnézetben is látható. Egy érdekes kezdőkép növelheti a cikked vonzerejét.